Hana Gregorová pred rokmi hviezdila v seriáli Odsúdené: Spomínate si, ako vtedy vyzerala?

V úspešnom seriáli Hranica stvárňuje jednu z hlavných postáv aj herečka Hana Gregorová. Ako Zorku Stračinovú, hlavu pašeráckeho gangu, si ju diváci nesmierne obľúbili a nedajú na ňu dopustiť. Vynikajúca bola však aj pred pár rokmi v seriáli Odsúdené, v ktorom si zahrala jednu z väzenkýň.

Herečka Hana Gregorová už od januára hviezdi v úspešnom seriáli Hranica, no diváci JOJky si ju pamätajú aj ako Jarmilu Švehlovú z Paneláka, zo sitkomu Mafstory i z kultového seriálu Odsúdené. V tomto projekte si zahrala naozaj výraznú postavu, a to väzenkyňu Nevadu. Tú si dodnes pamätá azda každý fanúšik tohto projektu.

Na nakrúcanie v prostredí ženskej basy však nikdy nezabudne ani samotná Gregorová. „Dej sa odohrával na 50 metroch štvorcových a potom v jednotlivých celách. To prostredie nebolo veľmi príjemné. Najmä tá predstava, aké je to v realite...je to hrozné. Nechcela by som sa tam reálne dostať. Ale ľudia, ktorí ten seriál konzultovali s reálnymi dozorcami a s väzenskou službou, nám vtedy vraveli, že to, čo my hráme, je strašne málo oproti realite. Ale bol to pekný seriál,“ povedala herečka.

Sledujte seriál Odsúdené od pondelka do štvrtka od 17:30 na JOJ Plus!