Štyri svadby a jeden pohreb - Hugh Grant

Do svadby sa nehrnie: Toto je zoznam žien jeho života!

Hugh Grant je dvojnásobným otcom. Vernosť ešte ale nesľúbil ani jednej žene.

Večný playboy, ale bez sľubu vernosti! Hugh Grant a jeho priatelia trávia v romantickej komédii Štyri svadby a jeden pohreb väčšinu sobôt na svadbách. Bavia sa tu nezáväznými rozhovormi, s potešením sa zúčastňujú všetkých obradov, ale sami sa do manželstva neponáhľajú. Až keď mladý muž stretne na jednej svadbe krásnu Američanku, tuší, že by ona mohla byť tou pravou. Hugh Grant sa však do manželstva nehrnie ani v súkromnom živote. Na svojom konte má niekoľko vzťahov a dokonca aj škandál s prostitútkou, pre ktorý sa mu rozpadol vzťah s Elizabeth Hurley.

S modelkou sa stretol  pri natáčaní v roku 1987. O rok neskôr vytvorili pár. Vzťah s Elizabeth Hurley bol terčom záujmu médií. Dovidenia si povedali po trinástich rokoch v roku 2000. Liz sa v roku 2002 narodil syn Damian a jeho krstým otcom sa stal práve známy herec, ktorý si údajne krátko potom, v rokoch 2003 -2004 začal s herečkou pantomíny Michaelou Westbury. Pod intenzívnym dohľadom bol aj jeho vzťah s Jeminou Khan od roku 2004. O tri roky neskôr to už nebola pravda. Hovorca filmovej hviezdy vtedy uviedol, že sa rozišli priateľsky. „Môže o nej hovoriť len pozitívne!“

V roku 2011 Hugh Grant šokoval verejnosť, keď priznal, že sa stal otcom dievčatka s menom Tabitha. Média vtedy písali o „prchavej“ známosti s následkom. Minulý rok však vyvrátil všetky pochybnosti. So svojou priateľkou, Číňankou Tinglan Hong sa stali dvojnásobnými rodičmi. Narodil sa  im syn, ktorému dali meno Felix Chang.

 Sledujte romantickú komédiu Štyri svadby a jeden pohreb aj s Hughom Grantom  dnes o 20.00 hod. na WAU!