Prison Break - S kým randí Wentworth Miller

Hviezda seriálu Prison Break priznala homosexualitu: Pozrite sa, s kým tvorí pár!

Tvrdil, že chce mať dieťa, videli ho s hereckým kolegom.

Obavy sa nepotvrdili! Wentworth Miller zo seriálu Prison Break sa celé roky obával, že priznanie k homosexualite zničí jeho kariéru. Preto sa skutočnosť, že je gay, snažil čo najdlhšie utajiť. Napokon sa priznal. A obavy, že ho spoločnosť odsúdi, sa nepotvrdili.  S kým tvorí pár?

Pod ťarchou dôkazov napokon Wentworth napokon priznal svoju sexuálnu orientáciu. „Som hlboko znepokojený postojom k takýmto ľuďom,“ napísal v oficiálnom vyjadrení. Nútiť niekoho k priznaniu nie je podľa seriálovej hviezdy ten správny spôsob. „To má byť každého vlastné rozhodnutie,“ podotkol .

Wentwortha Millera spájajú už od roku 2007 s Luke MacFarlaneom. Vtedy to však poprel a pred novinármi tvrdil, že má v živote iný cieľ: „Chcel by som mať priateľku a dieťa!“  Luke zase však naznačoval, že jedinou jeho túžbou je priznať sebe aj svojmu okoliu to, čo človek cíti: „Sám k sebe by som chcel byť úprimný,“ povedal v minulosti. Novinári ich pred niekľokými dňami videli opäť spolu, čím zase herecká dvojica podporila  špekulácie, že skutočne tvoria pár. 

Prison Break: Útek z väzenia už o 19:15 na WAU.