Odložený prípad Andie McDowell

Celý svet mohol smútiť: Herečku rozvod takmer pochoval!

Rozvod je podľa Andie McDowell skoro ako smrť.

Hoci jej úlohy vyžadjú, aby sa cítila dobre, keď je stredobodom pozornosti, Andie McDowell prezradila, že nie vždy si to užíva. Priznáva, že jej v osobnosti sa snúbia extrovert s introvertom: „Mnohé veci si chcem nechať sama pre seba, nechcem sa deliť. Ale moja druhá časť hovorí, že tak je to v poriadku.“ Ako dieťa bola podľa vlastných slov veľmi plachá, neskôr iba ako vtip tvrdila, že chce ísť do cirkusu, až napokon prišlo herectvo. „Myslím, že som to mala v génoch,“ obhajuje sa. 

Na strednej škole bola Andi McDowell členkou divadelného krúžku, štúdium na vysokej ale nedokončila. Z mesta Gaffney v Južnej Karolíne odišla do New Yorku, kde pracovala ako modelka. „Prvé peniaze som minula na drahé sako. Ale všetko, čo potrebujete, je tričko a džínsy,“ radí teraz mladým dievčatám. Urobila tak napriek svojim rodičom, aj keď s modelingom jednoznačne nesúhlasili. 

Hviezdna kariéra nenechala na seba dlho čakať. Rovnako tak zmeny v jej súkromnom živote. Na konte má dve manželstvá a tri deti. „Keď žena prechádza rozvodom, je zničená. Je to obrovský smútok. Je to niečo strašné, je to ako smrť,“ povedala napriek tomu, že o ukončených zväzkoch hovorí iba veľmi nerada. 

Odložený prípad s Andie McDowell dnes o 20.00 hod. na WAU!