Adriana Kmotríková titul

Adriana Kmotríková o výchove svojich ratolestí: Viem byť aj prísna!

Prežila svoje dieťa, Lindu a Tomáša miluje tak veľmi, ako vie len mama.

„Môj život sa po narodení mojich detí zmenil o 180 stupňov,“ hovorí moderátorka Novín TV JOJ Adriana Kmotríková. Príchod ratolestí na svet opisuje ako najkrajšie okamihy svojho života, aj keď sa musela vzdať niektorých vecí. „Ak som sa dovtedy starala najmä o seba, tak od okamihu narodenia prvej dcérky sa všetka moja pozornosť obrátila výlučne na ňu a neskôr aj na ďalšie moje deti,“ hovorí. Trpký moment plný smútku prišiel, keď prvorodená dcérka Natálka zomrela. 

Linda a Tomáš sú už školáci, ktorí majú mnoho záľub. Adrianu zase zamestnáva práca v televízii, venuje sa aj charitatívnym projektom. Preto majú na seba niekedy menej času, ako by chceli. „Keďže sme všetci stále zaneprázdnení, veľa času spolu trávime v aute. Rozprávame sa o všetkom, rada počúvam ich názory a zážitky zo školy, alebo z tréningov,“ objasňuje blondínka známa z televíznej obrazovky. S deťmi radi cestujú, trávia voľné chvíle v zime na snehu a v lete pri vode alebo na bicykli.

Deti sú priorita! Nielen na Medzinárodný deň detí, ale po celý rok. Preto Adriana nepripravuje pre ratolesti nič špeciálne. „Malé darčeky ale dostanú, budem sa snažiť byť na nich v ten deň veľmi dobrá,“ hovorí s úsmevom moderátorka a mama, ktorá je tolerantná, ale niekedy aj prísna. Pritom pripomína, že deti sú to najvzácnejšie, čo jej život priniesol: „Som predovšetkým milujúca mama. Snažím sa vychovať z nich dobrých, ale zároveň aj úspešných, vzdelaných a šťastných mladých ľudí.“ Či sa jej to podarí, ukáže podľa jej vlastných slov, až čas.