Deň s ... Dana Strculová 3

Deň začína kávou a končí Panelákom

Strávili sme deň s moderátorkou a redaktorkou Danou Strculovou.

„Deň bez kávy nezačnem,“ hovorí redaktorka a moderátorka Dana Strculová. Tak ako rannú hygienu považuje tento nápoj za každodennú samozrejmosť. Presne tak ako aj čas strávený so svojimi štvornohými miláčikmi. Bak a Lola sú už členmi rodinmi. „Bez nich si už svoj život neviem predstaviť,“ hovorí blondínka známa z obrazovky. 

Po ranných rituáloch sadne do auta, aby sa presunula do televízie JOJ. Upozorňuje pritom na fakt, že pracovný čas aj povinnosti sa rozchádzajú, ak moderuje Noviny o 12, alebo pripravuje reportáž. Vždy si to však vyžaduje čas na prípravu. „Potrebná je práca s textom, vyhľadanie informácií k danej téme, príprava otázok pre respondentov,“ objasňuje. Pracovné povinnosti však majú aj svoju príjemnú stránku. Častokrát je v štúdiu hosťom osobnosť, s ktorou nemajú diváci šancu bežne sa stretnúť: „Teraz sa blížia hokejové majstrovstvá sveta. Musím pripomenúť, že v štúdiu sme mali aj trénera reprezentácie. Vladimír Vujtek je veľmi milý sympatický človek.“ 

Danka Strculová je hokejový fanúšik. Najradšej po náročnom pracovnom dni relaxuje v spoločnosti súrodencov, kamarátov a priateľa, tenistu Kamila Čapkoviča. Na prechádzke so psími miláčikmi, alebo pred televíznou obrazovkou je to podľa nej niekedy ten najlepší relax. „Už sa teším teraz na hokej, ako si ho pozrieme – doma, alebo niekde v podniku. Inak každý večer pozeráme Panelák,“ priznala s úsmevom. Na hokejový šampionát sa však teší o to viac, že o dianí bude informovať v Novinách TV JOJ o 19.30 hod.  Vždy v hokejovom drese!