Deň s... Hana Zavřelová - Gallová 1

Už je Zavřelová – Gallová aj oficiálne!

Strávili sme deň s moderátorkou. Čo všetko stihla?

Jasný cieľ! Potrebujem si vybaviť nové doklady,“ oznámila moderátorka Hana Gallová. V tej chvíli sa tak ešte volala. Pred dvomi týždňami však povedala „áno“ svojmu kolegovi Adamovi Zavřelovi, preto bolo nutné prepísať vo všetkých dokladoch priezvisko. „Občiansky, pas, vodičák mám na nové meno Zavřelová – Gallová,“ usmievala sa spokojne. Nevykoľajil ju ani čas, ktorý tam strávila.

Byrokratické ráno vymenila Hanka za tvorivý deň. Čakalo ju totiž vysielanie. Ale ešte aj jedna povinnosť, ktorá sa našťastie dala vyriešiť mailom: „Popritom som musela do poisťovne poslať nové doklady.“ Už takmer bez stresu pripravená a nalíčená smerovala do štúdia. „Vysielanie je vždy o zodpovednosti. Kto povie, že nemá aspoň trošku trému, ten necíti zodpovednosť,“ popísala posledné minúty pred vysielaním.

„Večer ešte musíme bežať s Adamom do nákupáča kúpiť mu jarné topánky, lebo jeho starinky na jeseň doslúžili,“  neformálne objasnila Hanka program na večer už bez mikroportu. S manželom pritom stihla aj večeru a aj milé prekvapenia: „Dokonca sme sa tam dočkali aj nejakých gratulácií od ľudí, ktorí nás spoznali.“

Najkrajšia časť dňa však ešte len pre Hanku prichádza. Po vybavovačkách, vysielaní, povinnostiach a naháňaní sa sa deň takmer končí tam, kde sa aj začal, teda v kúpeľni. „To je najobľúbenejšia časť vysielacieho dňa – keď to konečne dám dole z tváre, osprším sa a oblečiem pyžamo,“ usmieva sa už oficiálne Hana Zavřelová – Gallová.