Alexis Bledel Kissing

Herečka Katherine Heigl “ukázala farbu”: Svoje horúce bozky venovala inej žene!

Ktorá z hereckých kolegýň je jej “vyvolenou”?

Americká herečka Katherine Heigl patrí od nepamäti k romantickým predstaviteľkám anjelsky krásnych a úspešných žien, hľadajúcich svoju životnú lásku. K jej najúspešnejším snímkam iste patria dnes už notoricky známe komédie z dielne hollywoodskych tvorcov ako sú 27 šiat, Nabúchaná, Slečna Nebezpečná či Vrahúni. Po premiére snímky Chceš ma, chcem ťa (The Ugly Truth) sa z 36-ročnej rodáčky z Washingtonu po boku sexi Geralda Buttlera stalo okamžite “americké zlatíčko”, pričom sa povráva, že práve tento titul sympatická blondínka prebrala niekdajšej hviezde seriálu Priatelia, Jennifer Aniston. V najbližších mesiacoch sa však táto kráska predstaví svojim fanúšikom v celkom inej úlohe. Katherine totiž prijala rolu, v rámci ktorej sa vôbec po prvýkrát predstaví publiku ako homosexuálne orientovaná žena.

Film nesie názov Jenny’s Wedding a v tomto prípade pôjde o nezávislú snímku 71-ročnej režisérky Mary Agnes Donoghue. Tá je známa predovšetkým ako scenáristka, avšak na konte má spoluprácu s hviezdami ako sú Cate Blanchett, Michelle Pfeifer, Bette Midler či Goldie Hawn. Katherininov “vyvolenou” bude v tomto prípade niekdajšia hviezda seriálu Ženy z rodu Gilmorovcov Alexis Bledel, ktorú si pamätáme ako inteligentnú nádejnú novinárku Rory.

O filme:

Príbeh Jenny, ktorá sa konečne rozhodne priznať rodine svoje plány, a to vziať si za ženu svoju spolubývajúcu. Rodičov, ktorým sa svet okamžite obráti hore nohami, si zahrajú Tom Wilkinson a Linda Edmond. Jennyinu setru stvárni Grace Gummer.

Sledujte film Dnes áno, zajtra nie v hlavnej úlohe s Alexis Bledel už dnes o 20:00 na televízii WAU!